Accesati www.detectiv-particular-buzau.ro sau sunati la 0731.596.104 si problema dumneavoastra este tratata cu maxima responsabilitate.

 Dispunem de cele mai noi şi performante echipamente de observare, detectare, înregistrare, supraveghere şi monitorizare(prin fir, radio şi wireless) existente pe piaţa de profil:

CAMERE SPY ASCUNSE

     Cu dimensiuni mici care pot fi ascunse în diferite obiecte de uz personal – breloc auto, ceas de birou, stick USB, etc

MINICAMERE SPY ASCUNSE

     Cu dimensiuni foarte mici, capabile să efectueze înregistrari audio-video cu o rezolutie foarte bună.

CAMERE SPY CAMUFLATE

     Constructiv sunt camuflate în diferite obiecte(ceas de mână, ceas de birou, cablu USB, priza cu prelungitor 220V c.a, mouse USB, pix, nasturi, cravată, cataramă curea, ochelari de vedere, ochelari de soare, etc).

CAMERE AUTO Full HD

     Sunt montate pe parbrizul sau bordul maşinii. Înregistrările audio/video au calitatea Full HD şi permit vizualizare filmărilor în timp real pe monitorul LCD din construcţie sau pe un calculator/ laptop. Camera are şi o iesire HDMI pentru conectarea la televizor

MICROFOANE SPION GSM CU ACTIVARE LA ZGOMOT

     Sunt prevăzute cu microfoane ultrasensibile care permit atât înregistrarea cât şi transmiterea în timp real a convorbirilor pe o raza de actiune de până la 10 metri. Funcţionează cu o cartelă GSM. 

MICROFOANE SPION GSM CU SENZOR DE MIŞCARE

     Sunt destinate supravegherii ambientale. Sunt dotate cu sensor de mişcare ultrasensibil care permit atât înregistrarea cât şi transmiterea în timp real a convorbirilor pe o raza de actiune de până la 10 metri. Funcţionează cu o cartelă GSM. Dispozitivul va apelează automat în situaţia în care în încăperea respectivă este detectată prezenţa unei persoane sau o mişcarea.

CAMERE SPION GSM

     Aceste dispozitive sunt dotate cu microcamere video ultrasensibile care permit atât înregistrarea cât şi transmiterea în timp real a imaginilor captate pe o raza de actiune de până la 20 metri. Funcţionează cu o cartelă GSM. 

DETECTOARE DE CAMERE VIDEO/FOTO SPION

     Sunt folosite pentru detectia camerelor wireless ascunse, indiferent daca acestea sunt pornite sau oprite.

DETECTOARE DE ECHIPAMENTE SPY(microfoane şi camere ascunse):

     Acestea identifică orice tip de dispozitiv ascuns utilizat pentru captarea si transmiterea informatiilor de tip analog sau digital.

DISPOZITIVE DE OBSERVARE ŞI ÎNREGISTARE CU I.R.

     Sunt utilizate pentru obtinerea de fotografii si înregistrări video pe timp de noapte sau în întuneric complet până la distanţa de 500 metri.

GSM/GPRS/GPS TRACKER

    Acest tracker GPS/GPRS este potrivit pentru urmarirea persoanelor, autovehiculelor, copiilor sau animalelor de companie.
Cu acest dispozitiv aveti posibilitatea de a urmari traseul subiectului in doua moduri: datele pot fi primite pe telefonul mobil sub forma de SMS, sau prin reteaua operatorilor de telefonie mobila sa primiti datele direct pe calculator.
Dimensiunile extrem de mici il fac potrivit pentru urmarirea sub acoperire.

Cabinetul de detectiv particular desfăşoară activităţi specifice de investigaţii, filaj/supraveghere la cele mai mici preturi în localităţile: Focşani, Maraşeşti, Rm. Sărat, Buzău, Mizil, Ploieşti, Urziceni, Pogoanele, Ianca, Făurei, Slobozia, Brăila, Nehoiu, Patârlagele, etc.