Accesati www.detectiv-particular-buzau.ro sau sunati la 0731.596.104 ; 0769.510.118 si problema dumneavoastra este tratata cu maxima responsabilitate.

Pentru a primi un raspuns prompt, va rugam sa postati mesajul/intrebarea dumneavoastra alaturi de datele de contact cerute. Pentru un raspuns rapid va rugam sa adaugati numarul dumneavoastra de telefon in continutul mesajului.

    Va rugam sa pastrati un limbaj decent pe aceasta lista de discutii pentru ca IP-ul dumneavoastra sa nu fie blocat. Pentru a accesa pagina de consultatii online va rugam apasati pe link-ul de mai jos.

Consultatii online

* Nota

     Raspunsul acordat la mesajul trimis de dumneavoastra, are ca scop informarea si orientarea la modul general, fara sa genereze o relatie contractuala detectiv – client si fara sa creeze obligatii reciproce. Astfel, ramane la alegerea dumneavoastra exclusivă sa actionati in consecinta, bazandu-va în întregime sau în parte pe sfatul primit. Cabinetul Individual de Detectiv Particular  nu va prelua nici o responsabilitate pentru orice situatii ce s-ar putea ivi din luarea deciziilor dumneavoastra, in baza informatiilor continute in raspunsul primit.

     Din motive de securitate, IP-ul dumneavoastra va fi logat. IP-ul nu va fi folosit in scopuri publice.

Cabinetul de detectiv particular desfăşoară activităţi specifice de investigaţii, filaj/supraveghere la cele mai mici preturi din tara în localităţile: Focşani, Maraşeşti, Rm. Sărat, Buzău, Mizil, Ploieşti, Urziceni, Pogoanele, Ianca, Făurei, Slobozia, Brăila, Nehoiu, Patârlagele, etc.